Filter

Babbels
BABBELS! Gevaarlijk leuk OFFLINE Spel. De meest hilarische manier om er achter te komen hoe je vrienden en familie echt over je denken. Geloof het of niet… ook van jou hebben mensen soms een compleet verkeerd beeld. En geloof het of niet… je zult verbaasd zijn over de verhalen van anderen zodra je dit spel gaat spelen… Want… Wie aan tafel kan het slechtst tegen kritiek? Wie heeft weleens gestolen en wie is het meest positief? Babbels heeft 200 vragen en is een spel met weinig spelregels. Stel de vraag en stem! Praat erover, lach samen en maak mooie herinneringen!

€ 19,95*

Blufpot
Er is niks gezelliger dan met je vrienden kletsen.... of toch wel: ze in de maling nemen! Bij Bluf mag je af en toe heerlijk improviseren, liegen, of een sterk verhaal vertellen. Doe dit echter wel als een prof want als je medespelers er een stokje voor steken dan ben je de pineut. Zij leggen dan het stokje voor jou neer op tafel. Sommige kaarten zijn voorzien van het Blufteken ---> ---> --->. Bij deze vragen mag je iets anders dan de waarheid vertellen, maar het hoeft niet! De stand wordt door 1 iemand bij gehouden op een blufturfblaafdje. Turf uitleg: 1) Je hebt gelogen: Een turf achter jouw naam voor alle medespelers die jou geloven. Een turf voor alle medespelers die een stokje getoken hebben 2) Je spreekt de waarheid maar een medespeler denkt dat je liegt: Dat is echt lullig.... jij mag 1 extra turf per medespeler die jouw niet gelooft. Degene met de meeste turfjes is de blufkoning/in van dit (klets)potje!

€ 13,95*

Destijds
Een Kletspot voor Senioren. Leuk gezelschapsspel voor ouderen waarbij je samen mooie herinneringen ophaalt en uren gezellig kunt babbelen. Ideaal voor collega's die met pensioen gaan, opa's, oma's, vaders, moeders en alle mensen die veel levenservaring hebben.

€ 13,95*

Kletspot original
Met de Kletspot op tafel zul je mooie lachmomenten beleven met je vrienden, familie en visite. De gezellige pot bevat lachwekkende vragen, leuke suggesties en dilemma’s om over na te denken. Met deze pot vol Kletskaarten kun je genieten van diepzinnige verhalen en hilarische gesprekken. En hij staat nog leuk op tafel ook! Kortom een musthave voor iedereen die van gezelligheid houdt. Een gezelschapspel zonder spelregels. De vragen en dilemma's op de kaartjes zijn echt verrassend en uniek. Kortom: DE KLETSPOT Het meest unieke en waanzinnige cadeau voor jong & oud, mooi relatiegeschenk en prachtig als kerstpakket oid. 

€ 13,95*

Kluts
Een Gevalletje OUT OF THE BOX! Kleurrijk, verslavend en effe wat anders. Kluts is het gezelligste ( en ook meest verwarrende) gezelschapsspel waar je niet alleen bloedfanatiek van wordt maar ook ontzettend mee gaat lachen. Je raakt compleet de KLUTS kwijt als je merkt dat je jezelf totaal overschat hebt. Durf jij het aan?

€ 14,95*

Letters voor mijn lief
Tegenwoordig worden liefdesverklaringen en lieve berichtjes via Whats App gestuurd... Maar hoe leuk is het om weer eens ouderwets een brief te schrijven? En nog leuker...hoe verrassend zou het zijn als je post van jouw LIEF cadeau krijgt?? LETTERS VOOR MIJN LIEF maakt indruk, dat is zeker. De enveloppenpost in de mooie decoratieve glazen pot bevatten inspiratie om jouw brieven zo persoonlijk mogelijk te maken.  

€ 14,95*

Mama lief
Omschrijving Mooi cadeau nodig voor je lieve mams?? MAMALIEF is een ideaal cadeau voor alle moeders. 54 kaartjes. Waarvan 45 die je zelf naar eigen idee moet invullen. Laat moeders glimlachen om de leukste herinneringen en bedank haar op deze prachtige manier! MAMALIEF is een ideaal origineel cadeau en prachtig om gewoon zomaar te geven...omdat je haar waardeert. Elke moeder is uniek en elke MAMA LIEF! INHOUD: 54 KAARTJES, KLEURRIJKE SNOEPHARTJES & KAART A6

€ 13,95*

Ukkepukkepot
BabyKlets Een super cadeautje voor babyshower of kraambezoek. Kletskaartjes en bewaarkaartjes maken dit potje een verrassend geheel.

€ 9,95*