Filter

BOLES D’OLOR WIEROOK – FRUTOS ROJOS
Wanneer je 'Rode Vruchten' gebruikt ontstaat er een heerlijke geur! Krachtige, maar ook suggestieve geuren van de versheid van wilde aardbeien, bittere sinaasappels, wilde bessen, frambozen, bramen en bosbessen. Topnoten: Groene bladeren van wilde aardbeien en bittere sinaasappelschors. Hartnoten: Rijpe bramen en rode aalbessen. Oranje bloesem en violette bloemen. Basisnoten: De zoetheid van wilde bessenjam: aardbeiden, bramen, krenten en bosbessen. De wierookstokjes zijn verpakt per 16 stuks in een koker. De deksel kan als houder voor de wierookstokjes worden gebruikt. Gebruiksaanwijzing: Plaats de wierook in het bijgaande deksel. Houdt het stokje rechtop zodat het as niet naast de brander valt. De Wierook brandt ongeveer 45 minuten, maar de geur zal voor vele uren nog nageuren.

€ 3,95*

Beeld "Samen"
Mooie compositie van mangohout en metaal.maten 25 x 29

€ 39,95*

Bid prentje
Brocante bidprentje van metaal.doorsnee 35 cm.

€ 9,95*

BLACK EDITION GEURSTOKJES - ENTRE UVAS Y NARANJOS (DRUIF/SINAASAPPEL)
Schitterende Boles d'olor zwarte Black Edition geurstokjes in een fraai vormgegeven flesje met daarbij 125 ml geurolie. De Mikado Black Edition combineert nieuwe technologische materialen met de prachtige natuurlijke geuren van Boles d'olor, resulterend in een uitstekende accessoire, effectiever en duurzamer, ideaal voor het decoreren en parfumeren van uw huis. Nieuwe aangepaste parfums, met producten die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, alcoholvrij en zonder enige vluchtige organische stoffen, met respect voor het milieu en zonder dierlijke afgeleide materialen of eerder getest. Dankzij het nieuwe rietje van katoenvezels en hun hoge vochtafvoerprestaties is de 125 ml. Mikado Black Edition parfumeert uw huis tot 2 maanden op een discrete en elegante manier, waardoor een warme en gastvrije sfeer ontstaat. Het ultieme detail. Een nieuwe dimensie voor uw huis. Geuren die je omringen met hun delicate aroma's en je huis vervolledigen. Geur: Sinaasappel (Naranjos)

€ 19,95*

BLACK EDITION GEURSTOKJES - KATOEN
Schitterende Boles d'olor zwarte geurstokjes in een fraai vormgegeven flesje met daarbij 125 ml geurolie. Geurolie: Katoen (Cotonet)

€ 19,95*

BLACK EDITION GEURSTOKJES - RODE VRUCHTEN
Schitterende Boles d'olor zwarte geurstokjes in een fraai vormgegeven flesje met daarbij 125 ml geurolie. Geurolie: Rode Vruchten (Frutos Rojos)

€ 19,95*

BLACK EDITION GEURSTOKJES - VANILLE
Schitterende Boles d'olor zwarte geurstokjes in een fraai vormgegeven flesje met daarbij 125 ml geurolie. Geurolie: Vanille (Flor de Vainilla)

€ 19,95*

BLACK EDITION GEURSTOKJES - WHITE MUSK
Schitterende Boles d'olor zwarte geurstokjes in een fraai vormgegeven flesje met daarbij 125 ml geurolie.

€ 19,95*

BLACK EDITION GEURSTOKJES - WITTE JASMIJN
Schitterende Boles d'olor zwarte geurstokjes in een fraai vormgegeven flesje met daarbij 125 ml geurolie. Geurolie: Witte Jasmijn (Jazmin Blanco)

€ 19,95*

BOLES D'OLOR - STOFZUIGER PARFUM - FLOR BLANCA
De Boles d'olor stofzuigerkorrels zijn speciaal ontwikkeld om de lucht tijdens het stofzuigen te verfrissen, parfumeren en te zuiveren. Deze korrels brengen hier verandering in en zorgen ervoor dat er tijdens het stofzuigen een frisse geur wordt verspreidt. Een heerlijke frisse, zachte en persoonlijke geurenmix van jasmijn, oranjebloesem en citrusvruchten. De geur van een witte bloemen weerspiegelt de geur van een zonsondergang schijnend over een gebied waar de oranjebloesembomen in bloei staan. Topnoten: Sinaasappel, bergamot, citroen, grapefruit, mandarijn en sinaasappelbladeren. Hartnoten: Oranjebloesem, jasmijn en een vleugje sinaasappelhout. Basisnoten: Sinaasappelhout, wortels van Vetiver, Sandelhout en Rozenhout. De topnoten zijn het eerste contact met de geur, de hartnoten identificeren het en de basisnoten zijn het meest resistent en vormen de basis van het parfum. Inhoud: 175 gram Duur gebruik: 10 x (bij het verwisselen van de stofzuigerzak) Gebruiksaanwijzing: Plaats een schone zak in de stofzuiger. Sluit de stofzuiger en strooi 1 eetlepel van de Boles stofzuigerkorrels op de grond en zuig deze op. Zodra je deze hebt opgezogen, ruik je gelijk een heerlijke geur. Het gebruik van de stofzuigerkorrels is vooral een aanrader wanneer er huisdieren in huis zijn. De dierenharen die opgezogen worden in de stofzuiger zijn een bron van vieze geurtjes en worden door de stofzuigerkorrels omgezet in een heerlijke frisse geur. Je kunt de korrels ook in asbakken gebruiken om de geur van de tabak te verwijderen. Pas eventueel de hoeveelheid aan. 

€ 14,95*

BOLES D'OLOR - STOFZUIGERPARFUM - IRIS
De Boles d'olor stofzuigerkorrels zijn speciaal ontwikkeld om de lucht tijdens het stofzuigen te verfrissen, parfumeren en te zuiveren. Deze korrels brengen hier verandering in en zorgen ervoor dat er tijdens het stofzuigen een frisse geur wordt verspreidt. De geur van Verbena geeft je het gevoel dat de zomer voor de deur staat. Een verkwikkende, frisse geur van de zon en de wind met een kleine hint van citrus en kruiden. Topnoten: Limoen, Bergamot, Mandarijn, Jeneverbes, Salie en Groene Munt. Hartnoten: Wortels van Iris en Witte Lelie. Basisnoten: Patchouli, amber, musk en sandelhout. De topnoten zijn het eerste contact met de geur, de hartnoten identificeren het en de basisnoten zijn het meest resistent en vormen de basis van het parfum. Inhoud: 175 gram Duur gebruik: 10 x (bij het verwisselen van de stofzuigerzak) Gebruiksaanwijzing: Plaats een schone zak in de stofzuiger. Sluit de stofzuiger en strooi 1 eetlepel van de Boles stofzuigerkorrels op de grond en zuig deze op. Zodra je deze hebt opgezogen, ruik je gelijk een heerlijke geur. Het gebruik van de stofzuigerkorrels is vooral een aanrader wanneer er huisdieren in huis zijn. De dierenharen die opgezogen worden in de stofzuiger zijn een bron van vieze geurtjes en worden door de stofzuigerkorrels omgezet in een heerlijke frisse geur. Je kunt de korrels ook in asbakken gebruiken om de geur van de tabak te verwijderen. Pas eventueel de hoeveelheid aan. 

€ 14,95*

BOLES D'OLOR - STOFZUIGERPARFUM - VERBENA
De Boles d'olor stofzuigerkorrels zijn speciaal ontwikkeld om de lucht tijdens het stofzuigen te verfrissen, parfumeren en te zuiveren. Deze korrels brengen hier verandering in en zorgen ervoor dat er tijdens het stofzuigen een frisse geur wordt verspreidt. De geur van Verbena geeft je het gevoel dat de zomer voor de deur staat. Een verkwikkende, frisse geur van de zon en de wind met een kleine hint van citrus en kruiden. Topnoten: Verbena-bladeren en verse citroenen. Hartnoten: Rozemarijn, pepermunt, tijm, lavendel en salie. Basisnoten: Ceder- en cipressenbossen. De topnoten zijn het eerste contact met de geur, de hartnoten identificeren het en de basisnoten zijn het meest resistent en vormen de basis van het parfum. Inhoud: 175 gram Duur gebruik: 10 x (bij het verwisselen van de stofzuigerzak) Gebruiksaanwijzing: Plaats een schone zak in de stofzuiger. Sluit de stofzuiger en strooi 1 eetlepel van de Boles stofzuigerkorrels op de grond en zuig deze op. Zodra je deze hebt opgezogen, ruik je gelijk een heerlijke geur. Het gebruik van de stofzuigerkorrels is vooral een aanrader wanneer er huisdieren in huis zijn. De dierenharen die opgezogen worden in de stofzuiger zijn een bron van vieze geurtjes en worden door de stofzuigerkorrels omgezet in een heerlijke frisse geur. Je kunt de korrels ook in asbakken gebruiken om de geur van de tabak te verwijderen. Pas eventueel de hoeveelheid aan. 

€ 14,95*

BOLES D'OLOR GEURSACHET - WOODSTOCK
Een explosief, vrolijk en uitbundige geur. Het is een festival van Pachouli in een extreme en stralende concentratie. Een oosterse, vrouwelijke, verslavende, wulpse en rebelse geur met een verbazingwekkende frisheid. Topnoten: Sinaasappel, Bamboo bloemen Hartnoten: Jasmijn, Roos en Witte Bloemen Basisnoten: Pachouli, Vetiver, Amber en Musk De topnoten zijn het eerste contact met de geur, de hartnoten identificeren het en de basisnoten zijn het meest resistent en vormen de basis van het parfum. Afmeting: Inhoud: 90 gram Duur geur: tot 6 maanden (in een kledingkast) Presentatie: display unit van 12 stuks met geïntegreerde hanger. Gebruiksaanwijzing: Het klassieke zakje, perfect om overal op te hangen, met een praktische hanger of draagkoord. Gebruik ze in kasten, lades, kapstokken, auto of in alle ruimtes van het huis of salon om je huis te parfumeren met het complete assortiment geuren uit de Ambients-lijn van Boles d'olor. 

€ 5,95*

BOLES D'OLOR WIEROOK - FLOWERSHOP
Deze geur brengt je terug in de tijd waarin je je eerste boeket bloemen van je geliefde kreeg of misschien wel aan je geliefde gaf.  Denk hierbij aan een combinatie van madeliefjes en anjers met een klein vleugje witte muskus. De wierookstokjes van Boles d'olor zijn verpakt per 16 stuks in een koker. De deksel kan als wierookhouder worden gebruikt.

€ 3,95*

BOLES D'OLOR WIEROOK - SAVON DE MARSEILLE
Een zuivere geur van een net schoongemaakt huis en een kleine aromatische geur van kokos. De wierookstokjes van Boles d'olor zijn verpakt per 16 stuks in een koker. De deksel kan als houder voor de wierookstokjes gebruikt worden.

€ 3,95*

Boles d’olor autogeurverspreider On the car – Cotonet (Katoen)
De heerlijke geur van vers gewassen katoen en linnen. Een geur die de natuur, frisheid en netheid oproept en die uw kasten met dit unieke gevoel van schone kleding houdt. Cotonet is één van onze heerlijke frisse geuren. Topnoten: Citroenschors, Limoenschors en Vers Gemaaid Gras Hartnoten: Weide Witte Bloemen, Lelietje-van-dalen, Kamperfoelie Basisnoten: Witte Musk, Magnolia De fles heeft een inhoud van 8 ml. Gebruiksaanwijzing: Verwijder het houten dopje van het flesje. Daarna haalt u het plastic dopje van het flesje waarna u weer het houten dopje erop draait. Door het flesje een paar keer onderste boven te houden zal de geurolie in de houten dop intrekken. Hierdoor zal de geur worden verspreidt in de auto. Indien u vindt dat de geur minder sterk wordt dan kunt u flesje een paar keer omdraaien terwijl het aan uw spiegel hangt. Daarna zal de geur zich weer gaan verspreiden. Dit kunt u telkens herhalen.

€ 9,95*

Boles d’olor autogeurverspreider On the car – Frutos Rojos (Rode Vruchten)
Wanneer je 'Rode Vruchten' gebruikt ontstaat er een heerlijke geur! Krachtige, maar ook suggestieve geuren van de versheid van wilde aardbeien, bittere sinaasappels, wilde bessen, frambozen, bramen en bosbessen. Topnoten: Groene bladeren van wilde aardbeien en bittere sinaasappelschors. Hartnoten: Rijpe bramen en rode aalbessen. Oranje bloesem en violette bloemen. Basisnoten: De zoetheid van wilde bessenjam: aardbeiden, bramen, krenten en bosbessen. De fles heeft een inhoud van 8 ml. Gebruiksaanwijzing: Verwijder het houten dopje van het flesje. Daarna haalt u het plastic dopje van het flesje waarna u weer het houten dopje erop draait. Door het flesje een paar keer onderste boven te houden zal de geurolie in de houten dop intrekken. Hierdoor zal de geur worden verspreidt in de auto. Indien u vindt dat de geur minder sterk wordt dan kunt u flesje een paar keer omdraaien terwijl het aan uw spiegel hangt. Daarna zal de geur zich weer gaan verspreiden. Dit kunt u telkens herhalen.

€ 9,95*

Boles d’olor autogeurverspreider On the car – Limoncello
Limoncello is een likeur die gebaseerd is op een diepe en natuurlijke aroma van citroen. Deze is oorspronkelijk gemaakt in de mooiste kustplaats ter wereld; de Golf van Sorrento (kust van Amalfi). Deze onmiskenbare geur is zowel fruitig als verfrissend. Topnoten: Intense citroenschil, met subtiele accenten van groene limoen en mandarijnen. Hartnoten: Citroen en Bergamot bloemen en bladeren. Basisnoten: Noot van suikerriet. De fles heeft een inhoud van 8 ml. Gebruiksaanwijzing: Verwijder het houten dopje van het flesje. Daarna haalt u het plastic dopje van het flesje waarna u weer het houten dopje erop draait. Door het flesje een paar keer onderste boven te houden zal de geurolie in de houten dop intrekken. Hierdoor zal de geur worden verspreidt in de auto. Indien u vindt dat de geur minder sterk wordt dan kunt u flesje een paar keer omdraaien terwijl het aan uw spiegel hangt. Daarna zal de geur zich weer gaan verspreiden. Dit kunt u telkens herhalen.

€ 9,95*

Boles d’olor autogeurverspreider On the car – Soleil de Provence (Lavendelveld)
Een vleugje lucht uit de heuvels van de Provence met lavendelvelden, met zijn schone geuren van zoete bloemen van lavendel, tijm, cipres en citroenen gerijpt in de zon. Topnoten: Lavendel, tijm, rozemarijn en munt. Hartnoten: Pittige Citroenkorst. Basisnoten: Zoete en geurende muskaatsalie, Eikenhout en Eik. De fles heeft een inhoud van 8 ml. Gebruiksaanwijzing: Verwijder het houten dopje van het flesje. Daarna haalt u het plastic dopje van het flesje waarna u weer het houten dopje erop draait. Door het flesje een paar keer onderste boven te houden zal de geurolie in de houten dop intrekken. Hierdoor zal de geur worden verspreidt in de auto. Indien u vindt dat de geur minder sterk wordt dan kunt u flesje een paar keer omdraaien terwijl het aan uw spiegel hangt. Daarna zal de geur zich weer gaan verspreiden. Dit kunt u telkens herhalen.

€ 9,95*

Boles d’olor autogeurverspreider On the car – White Musk (Witte Musk)
Een transparante en fluweelachtige geur. Het heeft een lichte, sensuele en bloemrijke geur. Topnoten: Ylang Ylang, Lelietje-van-dalen en een vleugje Bergamot- en Neroli-bloemen. Hartnoten: Dauw, rozenblaadjes, Iris en Jasmijn. Basisnoten: Intense en aanhoudende witte Muskus en Amber. De fles heeft een inhoud van 8 ml. Gebruiksaanwijzing: Verwijder het houten dopje van het flesje. Daarna haalt u het plastic dopje van het flesje waarna u weer het houten dopje erop draait. Door het flesje een paar keer onderste boven te houden zal de geurolie in de houten dop intrekken. Hierdoor zal de geur worden verspreidt in de auto. Indien u vindt dat de geur minder sterk wordt dan kunt u flesje een paar keer omdraaien terwijl het aan uw spiegel hangt. Daarna zal de geur zich weer gaan verspreiden. Dit kunt u telkens herhalen.

€ 9,95*

Bord dromenvanger
Mooi robuust 3d houten bord voor buiten.maten 46x19

€ 15,95*

Bord Es Vedra
Leuk bord voor de ibiza look in je tuin.maten: 50x19

€ 15,00*

Bord hart
Mooi robuust houten bord voor buiten.maten 47x20

€ 15,95*

Bord ibiza
Leuk bord voor de ibiza look in je tuin.maten: 44,5x14,5

€ 15,00*