Filter

%
Buitenkussen haren in een knot van Zoedt
BUITENKUSSEN Haren in een knot Libelle. Hoge kwaliteit kussens 40x40cm met leuke unieke ontwerpen die helemaal van deze tijd zijn. Buitenkussens met een stoere afbeelding aan de achterzijde en de tekst “Haren in een knot” op de voorzijde. Het kussen is gemaakt van outdoorstof die water afstotend en UV-bestendig is.Op de ontwerpen en teksten van Zoedt rust auteursrecht, deze zijn vastgelegd bij CC Proof.

€ 17,95* Afgeprijsd van € 24,95* .

Buitenkussen met hart en dots patroon van Zoedt
Buitenkussen wit met groen hart Stoer wit tuinkussen met groene dots en hart. De voor- en achterkant van het kussen heeft een mooi patroon met dots. Het buitenkussen is een outdoor sierkussen, het kussen is watervast / waterafstotend. Het kussen is gemaakt van polyester. Aan de zijkant van het kussen zit een klein labeltje met het Zoedt logo. Het tuinkussen heeft het formaat 40x40cm. 

€ 24,95*

Buitenkussen met kreeft van Zoedt
Stoer wit tuinkussen met mooi geïllustreerde Kreeft aan de voor- en achterkant. Het buitenkussen is een outdoor sierkussen, het kussen is watervast / waterafstotend.Het kussen is gemaakt van polyester.Aan de zijkant van het kussen zit een klein labeltje met het Zoedt logo. Het tuinkussen heeft het formaat 40x40cm. 

€ 24,95*

Buitenkussen wit met zwarte libelle van Zoedt
Buitenkussen wit met zwarte libelle Stoer wit buitenkussen met zwarte libelle. Aan de achterkant staat ook een afbeelding van een libelle. Het kussen is watervast en is gemaakt van polyesther. Met dit kussen voeg je een gezellige noot toe aan je tuin. Mix and match met de andere kussens uit de serie en style het naar jouw smaak. Het kussen heeft het formaat 40x40cm. Op de ontwerpen en teksten van Zoedt rust auteursrecht, deze zijn vastgelegd bij CC Proof.

€ 24,95*

Buitenkussen zwart met witte libelle van Zoedt
Buitenkussen zwart met witte libelle Stoer zwart buitenkussen met witte libelle. Aan de achterkant staat ook een afbeelding van een libelle. Het kussen is watervast en is gemaakt van polyesther. Met dit kussen voeg je een gezellige noot toe aan je tuin. Mix and match met de andere kussens uit de serie en style het naar jouw smaak. Het kussen heeft het formaat 40x40cm. Op de ontwerpen en teksten van Zoedt rust auteursrecht, deze zijn vastgelegd bij CC Proof.

€ 24,95*

Groen tuinkussen met Hommel van Zoedt.
Buitenkussen groen met Hommel Stoer groen tuinkussen met mooi geïllustreerde Hommel aan de voor- en achterkant. Het buitenkussen is een outdoor sierkussen, het kussen is watervast / waterafstotend. Het kussen is gemaakt van polyester. Aan de zijkant van het kussen zit een klein labeltje met het Zoedt logo. Het tuinkussen heeft het formaat 40x40cm. 

€ 24,95*

Invulboekje voor de allerliefste vriendin van Zoedt
Superleuk invulboekje voor je bestie!Zoek je een origineel cadeau voor de allerliefste en leukste vriendin? Vul dan dit invulboekje in voor jouw bestie! Het boekje heeft 28 pagina's en staat vol met vragen over je vriendin en jullie vriendschap! Het boekje heeft pagina's met quotes en een aantal pagina's waar je foto's kunt inplakken. Het boekje is van dik grijsboardkarton (maat 12 x 16 cm) en heeft 28 pagina's binnenwerk.

€ 7,95*

Koektrommel zwart wit met tekst 'Momentje voor mij...'
Ronde koektrommel zwart wit met tekst 'Momentje voor mij met wat lekkers erbij' Koffie (of thee) met een koekje wordt een feestje met deze leuke koektrommel. Deze trommel hoort niet in de kast, maar verdient een mooi plekje in de keuken of op tafel. De koektrommel heeft een mooie mat zwarte uitstraling en heeft aan de zijkant een stippen patroon. Bovenop de trommel staat de tekst 'Momentje voor mij met wat lekkers erbij'. Cadeautip: vul deze koektrommel en geef hem cadeau! De trommel heeft een doorsnede van 18cm en is 8cm hoog. De koektrommel is niet geschikt voor de vaatwasser.

€ 14,95*

Koektrommel zwart wit met tekst 'Van jou wil ik er nog wel eentje'
Ronde koektrommel zwart wit met tekst 'Van jou wil ik er nog wel eentje' Koffie (of thee) met een koekje wordt een feestje met deze leuke koektrommel. Deze trommel hoort niet in de kast, maar verdient een mooi plekje in de keuken of op tafel. De koektrommel heeft een mooie mat zwarte uitstraling en heeft aan de zijkant een stippen patroon. Bovenop de trommel staat de tekst 'Van jou wil ik er nog wel eentje'. Cadeautip: vul deze koektrommel en geef hem cadeau! De trommel heeft een doorsnede van 18cm en is 8cm hoog. De koektrommel is niet geschikt voor de vaatwasser.

€ 14,95*

Mat zwarte balpen met tekst 'Mag ik je (vast) houden?'
Met deze mooie, matzwarte pen is schrijven een feestje. De pen heeft een soft touch, hierdoor heb je grip en houdt de pen prettig vast. De kleur inkt is blauw. Op de pen is in het wit de tekst 'Mag ik je (vast) houden?' gedrukt en staat leuk op je bureau of in je pennenbakje.

€ 2,95*

Mat zwarte balpen met tekst 'Pluk het geluk' in wit
Met deze mooie, matzwarte pen is schrijven een feestje. De pen heeft een soft touch, hierdoor heb je grip en houdt de pen prettig vast. De kleur inkt is blauw. Op de pen is in het wit de tekst 'Pluk het geluk' gedrukt en staat leuk op je bureau of in je pennenbakje.

€ 2,95*

Notitieblok A6 Berichtje voor de oppas van Zoedt
Notitieblok Berichtje voor de oppas Met dit leuke notitieblok laat je makkelijk een berichtje achter voor de oppas! Zijn er bijzonderheden die de oppas moet weten, zoals: Hoe laat moeten de kinderen slapen? En waar ben je bereikbaar? Als je van zwart-wit papierwaren en stationery houdt, is dit notitieblok een must-have. Het formaat is 210x148mm (A5 liggend). De producten van Zoedt zijn basic en eigenzinnig en door Zoedt ontworpen.

€ 4,95*

Notitieblok A6 Brieffie voor mijn lieffie van Zoedt
Met dit leuke notitieblok laat je overal een brieffie achter voor je lieffie! In de broodtrommel, op het aanrecht of in de auto. Als je van zwartwit papierwaren en stationery houdt, is dit notitieblok een must. Het formaat is 105x148mm (A6). De producten van Zoedt zijn basic en eigenzinnig en door Zoedt ontworpen.

€ 3,95*

Tuinkussen met tekst "Geluk is..." van Zoedt.
Buitenkussen zwart met witte dots en tekst 'Geluk is..' Stoer zwart tuinkussen met witte dots en tekst 'Geluk is genieten van wat er is'. De voor- en achterkant van het kussen heeft een mooi patroon met dots. Het buitenkussen is een outdoor sierkussen, het kussen is watervast / waterafstotend. Het kussen is gemaakt van polyester. Aan de zijkant van het kussen zit een klein labeltje met het Zoedt logo. Het tuinkussen heeft het formaat 40x40cm. Tuinstyling met mooie tuinkussens met toffe teksten en patronen Op de ontwerpen en teksten van Zoedt rust auteursrecht, deze zijn vastgelegd bij CC Proof.

€ 24,95*

Zoedt notitieblok Boodschappen
Notitieblok 'Boodschappen' Leuk notitieblok met tekst 'Boodschappen'. Noteer al je boodschappen op dit mooie notitieblok en heb je boodschappenlijstje altijd bij de hand. Als je van zwart-wit papierwaren en stationery houdt, is dit notitieblok een must-have. Het formaat is 105x210mm. De producten van Zoedt zijn basic en eigenzinnig en door Zoedt ontworpen.

€ 3,95*

Zwart tuinkussen met hart van Zoedt
Buitenkussen zwart met hart en dots patroon Stoer zwart tuinkussen met hart en dots patroon. De achterkant van het kussen is zwart met witte dots. Het buitenkussen is een outdoor sierkussen, het kussen is watervast / waterafstotend. Het kussen is gemaakt van polyesther. Aan de zijkant van het kussen zit een klein labeltje met het Zoedt logo. Het tuinkussen heeft het formaat 40x40cm. Tuinstyling met mooie tuinkussens met toffe teksten en patronenOp de ontwerpen en teksten van Zoedt rust auteursrecht, deze zijn vastgelegd bij CC Proof.

€ 24,95*

Zwart tuinkussen wit patroon en tekst 40x60cm van Zoedt
Buitenkussen zwart patroon en tekst durf droom... Stoer zwart tuinkussen met tekst durf droom geniet lach straal en een mooi patroon aan de voor- en achterkant. Het buitenkussen is een outdoor sierkussen, het kussen is watervast / waterafstotend. Het kussen is gemaakt van polyester. Aan de zijkant van het kussen zit een klein labeltje met het Zoedt logo. Het tuinkussen heeft het formaat 40x60cm. Tuinstyling met mooie tuinkussens met toffe teksten en patronen.Op de ontwerpen en teksten van Zoedt rust auteursrecht, deze zijn vastgelegd bij CC Proof.

€ 29,95*