Filter

Invulboekje voor de allerliefste vriendin van Zoedt
Superleuk invulboekje voor je bestie!Zoek je een origineel cadeau voor de allerliefste en leukste vriendin? Vul dan dit invulboekje in voor jouw bestie! Het boekje heeft 28 pagina's en staat vol met vragen over je vriendin en jullie vriendschap! Het boekje heeft pagina's met quotes en een aantal pagina's waar je foto's kunt inplakken. Het boekje is van dik grijsboardkarton (maat 12 x 16 cm) en heeft 28 pagina's binnenwerk.

€ 7,95*

Koektrommel zwart wit met tekst 'Momentje voor mij...'
Ronde koektrommel zwart wit met tekst 'Momentje voor mij met wat lekkers erbij' Koffie (of thee) met een koekje wordt een feestje met deze leuke koektrommel. Deze trommel hoort niet in de kast, maar verdient een mooi plekje in de keuken of op tafel. De koektrommel heeft een mooie mat zwarte uitstraling en heeft aan de zijkant een stippen patroon. Bovenop de trommel staat de tekst 'Momentje voor mij met wat lekkers erbij'. Cadeautip: vul deze koektrommel en geef hem cadeau! De trommel heeft een doorsnede van 18cm en is 8cm hoog. De koektrommel is niet geschikt voor de vaatwasser.

€ 14,95*

Koektrommel zwart wit met tekst 'Van jou wil ik er nog wel eentje'
Ronde koektrommel zwart wit met tekst 'Van jou wil ik er nog wel eentje' Koffie (of thee) met een koekje wordt een feestje met deze leuke koektrommel. Deze trommel hoort niet in de kast, maar verdient een mooi plekje in de keuken of op tafel. De koektrommel heeft een mooie mat zwarte uitstraling en heeft aan de zijkant een stippen patroon. Bovenop de trommel staat de tekst 'Van jou wil ik er nog wel eentje'. Cadeautip: vul deze koektrommel en geef hem cadeau! De trommel heeft een doorsnede van 18cm en is 8cm hoog. De koektrommel is niet geschikt voor de vaatwasser.

€ 14,95*

Mat zwarte balpen met tekst 'Mag ik je (vast) houden?'
Met deze mooie, matzwarte pen is schrijven een feestje. De pen heeft een soft touch, hierdoor heb je grip en houdt de pen prettig vast. De kleur inkt is blauw. Op de pen is in het wit de tekst 'Mag ik je (vast) houden?' gedrukt en staat leuk op je bureau of in je pennenbakje.

€ 2,95*

Mat zwarte balpen met tekst 'Pluk het geluk' in wit
Met deze mooie, matzwarte pen is schrijven een feestje. De pen heeft een soft touch, hierdoor heb je grip en houdt de pen prettig vast. De kleur inkt is blauw. Op de pen is in het wit de tekst 'Pluk het geluk' gedrukt en staat leuk op je bureau of in je pennenbakje.

€ 2,95*