Filter

%
Buitenkussen haren in een knot van Zoedt
BUITENKUSSEN Haren in een knot Libelle. Hoge kwaliteit kussens 40x40cm met leuke unieke ontwerpen die helemaal van deze tijd zijn. Buitenkussens met een stoere afbeelding aan de achterzijde en de tekst “Haren in een knot” op de voorzijde. Het kussen is gemaakt van outdoorstof die water afstotend en UV-bestendig is.Op de ontwerpen en teksten van Zoedt rust auteursrecht, deze zijn vastgelegd bij CC Proof.

€ 17,95* Afgeprijsd van € 24,95* .

Buitenkussen met hart en dots patroon van Zoedt
Buitenkussen wit met groen hart Stoer wit tuinkussen met groene dots en hart. De voor- en achterkant van het kussen heeft een mooi patroon met dots. Het buitenkussen is een outdoor sierkussen, het kussen is watervast / waterafstotend. Het kussen is gemaakt van polyester. Aan de zijkant van het kussen zit een klein labeltje met het Zoedt logo. Het tuinkussen heeft het formaat 40x40cm. 

€ 24,95*

Buitenkussen met kreeft van Zoedt
Stoer wit tuinkussen met mooi geïllustreerde Kreeft aan de voor- en achterkant. Het buitenkussen is een outdoor sierkussen, het kussen is watervast / waterafstotend.Het kussen is gemaakt van polyester.Aan de zijkant van het kussen zit een klein labeltje met het Zoedt logo. Het tuinkussen heeft het formaat 40x40cm. 

€ 24,95*

Buitenkussen wit met zwarte libelle van Zoedt
Buitenkussen wit met zwarte libelle Stoer wit buitenkussen met zwarte libelle. Aan de achterkant staat ook een afbeelding van een libelle. Het kussen is watervast en is gemaakt van polyesther. Met dit kussen voeg je een gezellige noot toe aan je tuin. Mix and match met de andere kussens uit de serie en style het naar jouw smaak. Het kussen heeft het formaat 40x40cm. Op de ontwerpen en teksten van Zoedt rust auteursrecht, deze zijn vastgelegd bij CC Proof.

€ 24,95*

Buitenkussen zwart met witte libelle van Zoedt
Buitenkussen zwart met witte libelle Stoer zwart buitenkussen met witte libelle. Aan de achterkant staat ook een afbeelding van een libelle. Het kussen is watervast en is gemaakt van polyesther. Met dit kussen voeg je een gezellige noot toe aan je tuin. Mix and match met de andere kussens uit de serie en style het naar jouw smaak. Het kussen heeft het formaat 40x40cm. Op de ontwerpen en teksten van Zoedt rust auteursrecht, deze zijn vastgelegd bij CC Proof.

€ 24,95*

Groen tuinkussen met Hommel van Zoedt.
Buitenkussen groen met Hommel Stoer groen tuinkussen met mooi geïllustreerde Hommel aan de voor- en achterkant. Het buitenkussen is een outdoor sierkussen, het kussen is watervast / waterafstotend. Het kussen is gemaakt van polyester. Aan de zijkant van het kussen zit een klein labeltje met het Zoedt logo. Het tuinkussen heeft het formaat 40x40cm. 

€ 24,95*

Tuinkussen met tekst "Geluk is..." van Zoedt.
Buitenkussen zwart met witte dots en tekst 'Geluk is..' Stoer zwart tuinkussen met witte dots en tekst 'Geluk is genieten van wat er is'. De voor- en achterkant van het kussen heeft een mooi patroon met dots. Het buitenkussen is een outdoor sierkussen, het kussen is watervast / waterafstotend. Het kussen is gemaakt van polyester. Aan de zijkant van het kussen zit een klein labeltje met het Zoedt logo. Het tuinkussen heeft het formaat 40x40cm. Tuinstyling met mooie tuinkussens met toffe teksten en patronen Op de ontwerpen en teksten van Zoedt rust auteursrecht, deze zijn vastgelegd bij CC Proof.

€ 24,95*

Zwart tuinkussen met hart van Zoedt
Buitenkussen zwart met hart en dots patroon Stoer zwart tuinkussen met hart en dots patroon. De achterkant van het kussen is zwart met witte dots. Het buitenkussen is een outdoor sierkussen, het kussen is watervast / waterafstotend. Het kussen is gemaakt van polyesther. Aan de zijkant van het kussen zit een klein labeltje met het Zoedt logo. Het tuinkussen heeft het formaat 40x40cm. Tuinstyling met mooie tuinkussens met toffe teksten en patronenOp de ontwerpen en teksten van Zoedt rust auteursrecht, deze zijn vastgelegd bij CC Proof.

€ 24,95*

Zwart tuinkussen wit patroon en tekst 40x60cm van Zoedt
Buitenkussen zwart patroon en tekst durf droom... Stoer zwart tuinkussen met tekst durf droom geniet lach straal en een mooi patroon aan de voor- en achterkant. Het buitenkussen is een outdoor sierkussen, het kussen is watervast / waterafstotend. Het kussen is gemaakt van polyester. Aan de zijkant van het kussen zit een klein labeltje met het Zoedt logo. Het tuinkussen heeft het formaat 40x60cm. Tuinstyling met mooie tuinkussens met toffe teksten en patronen.Op de ontwerpen en teksten van Zoedt rust auteursrecht, deze zijn vastgelegd bij CC Proof.

€ 29,95*