Filter

BOLES D’OLOR WIEROOK – FRUTOS ROJOS
Wanneer je 'Rode Vruchten' gebruikt ontstaat er een heerlijke geur! Krachtige, maar ook suggestieve geuren van de versheid van wilde aardbeien, bittere sinaasappels, wilde bessen, frambozen, bramen en bosbessen. Topnoten: Groene bladeren van wilde aardbeien en bittere sinaasappelschors. Hartnoten: Rijpe bramen en rode aalbessen. Oranje bloesem en violette bloemen. Basisnoten: De zoetheid van wilde bessenjam: aardbeiden, bramen, krenten en bosbessen. De wierookstokjes zijn verpakt per 16 stuks in een koker. De deksel kan als houder voor de wierookstokjes worden gebruikt. Gebruiksaanwijzing: Plaats de wierook in het bijgaande deksel. Houdt het stokje rechtop zodat het as niet naast de brander valt. De Wierook brandt ongeveer 45 minuten, maar de geur zal voor vele uren nog nageuren.

€ 3,95*

BLACK EDITION GEURSTOKJES - ENTRE UVAS Y NARANJOS (DRUIF/SINAASAPPEL)
Schitterende Boles d'olor zwarte Black Edition geurstokjes in een fraai vormgegeven flesje met daarbij 125 ml geurolie. De Mikado Black Edition combineert nieuwe technologische materialen met de prachtige natuurlijke geuren van Boles d'olor, resulterend in een uitstekende accessoire, effectiever en duurzamer, ideaal voor het decoreren en parfumeren van uw huis. Nieuwe aangepaste parfums, met producten die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, alcoholvrij en zonder enige vluchtige organische stoffen, met respect voor het milieu en zonder dierlijke afgeleide materialen of eerder getest. Dankzij het nieuwe rietje van katoenvezels en hun hoge vochtafvoerprestaties is de 125 ml. Mikado Black Edition parfumeert uw huis tot 2 maanden op een discrete en elegante manier, waardoor een warme en gastvrije sfeer ontstaat. Het ultieme detail. Een nieuwe dimensie voor uw huis. Geuren die je omringen met hun delicate aroma's en je huis vervolledigen. Geur: Sinaasappel (Naranjos)

€ 19,95*

BLACK EDITION GEURSTOKJES - KATOEN
Schitterende Boles d'olor zwarte geurstokjes in een fraai vormgegeven flesje met daarbij 125 ml geurolie. Geurolie: Katoen (Cotonet)

€ 19,95*

BLACK EDITION GEURSTOKJES - RODE VRUCHTEN
Schitterende Boles d'olor zwarte geurstokjes in een fraai vormgegeven flesje met daarbij 125 ml geurolie. Geurolie: Rode Vruchten (Frutos Rojos)

€ 19,95*

BLACK EDITION GEURSTOKJES - VANILLE
Schitterende Boles d'olor zwarte geurstokjes in een fraai vormgegeven flesje met daarbij 125 ml geurolie. Geurolie: Vanille (Flor de Vainilla)

€ 19,95*

BLACK EDITION GEURSTOKJES - WHITE MUSK
Schitterende Boles d'olor zwarte geurstokjes in een fraai vormgegeven flesje met daarbij 125 ml geurolie.

€ 19,95*

BLACK EDITION GEURSTOKJES - WITTE JASMIJN
Schitterende Boles d'olor zwarte geurstokjes in een fraai vormgegeven flesje met daarbij 125 ml geurolie. Geurolie: Witte Jasmijn (Jazmin Blanco)

€ 19,95*

BOLES D'OLOR - STOFZUIGER PARFUM - FLOR BLANCA
De Boles d'olor stofzuigerkorrels zijn speciaal ontwikkeld om de lucht tijdens het stofzuigen te verfrissen, parfumeren en te zuiveren. Deze korrels brengen hier verandering in en zorgen ervoor dat er tijdens het stofzuigen een frisse geur wordt verspreidt. Een heerlijke frisse, zachte en persoonlijke geurenmix van jasmijn, oranjebloesem en citrusvruchten. De geur van een witte bloemen weerspiegelt de geur van een zonsondergang schijnend over een gebied waar de oranjebloesembomen in bloei staan. Topnoten: Sinaasappel, bergamot, citroen, grapefruit, mandarijn en sinaasappelbladeren. Hartnoten: Oranjebloesem, jasmijn en een vleugje sinaasappelhout. Basisnoten: Sinaasappelhout, wortels van Vetiver, Sandelhout en Rozenhout. De topnoten zijn het eerste contact met de geur, de hartnoten identificeren het en de basisnoten zijn het meest resistent en vormen de basis van het parfum. Inhoud: 175 gram Duur gebruik: 10 x (bij het verwisselen van de stofzuigerzak) Gebruiksaanwijzing: Plaats een schone zak in de stofzuiger. Sluit de stofzuiger en strooi 1 eetlepel van de Boles stofzuigerkorrels op de grond en zuig deze op. Zodra je deze hebt opgezogen, ruik je gelijk een heerlijke geur. Het gebruik van de stofzuigerkorrels is vooral een aanrader wanneer er huisdieren in huis zijn. De dierenharen die opgezogen worden in de stofzuiger zijn een bron van vieze geurtjes en worden door de stofzuigerkorrels omgezet in een heerlijke frisse geur. Je kunt de korrels ook in asbakken gebruiken om de geur van de tabak te verwijderen. Pas eventueel de hoeveelheid aan. 

€ 14,95*

BOLES D'OLOR - STOFZUIGERPARFUM - IRIS
De Boles d'olor stofzuigerkorrels zijn speciaal ontwikkeld om de lucht tijdens het stofzuigen te verfrissen, parfumeren en te zuiveren. Deze korrels brengen hier verandering in en zorgen ervoor dat er tijdens het stofzuigen een frisse geur wordt verspreidt. De geur van Verbena geeft je het gevoel dat de zomer voor de deur staat. Een verkwikkende, frisse geur van de zon en de wind met een kleine hint van citrus en kruiden. Topnoten: Limoen, Bergamot, Mandarijn, Jeneverbes, Salie en Groene Munt. Hartnoten: Wortels van Iris en Witte Lelie. Basisnoten: Patchouli, amber, musk en sandelhout. De topnoten zijn het eerste contact met de geur, de hartnoten identificeren het en de basisnoten zijn het meest resistent en vormen de basis van het parfum. Inhoud: 175 gram Duur gebruik: 10 x (bij het verwisselen van de stofzuigerzak) Gebruiksaanwijzing: Plaats een schone zak in de stofzuiger. Sluit de stofzuiger en strooi 1 eetlepel van de Boles stofzuigerkorrels op de grond en zuig deze op. Zodra je deze hebt opgezogen, ruik je gelijk een heerlijke geur. Het gebruik van de stofzuigerkorrels is vooral een aanrader wanneer er huisdieren in huis zijn. De dierenharen die opgezogen worden in de stofzuiger zijn een bron van vieze geurtjes en worden door de stofzuigerkorrels omgezet in een heerlijke frisse geur. Je kunt de korrels ook in asbakken gebruiken om de geur van de tabak te verwijderen. Pas eventueel de hoeveelheid aan. 

€ 14,95*

BOLES D'OLOR - STOFZUIGERPARFUM - VERBENA
De Boles d'olor stofzuigerkorrels zijn speciaal ontwikkeld om de lucht tijdens het stofzuigen te verfrissen, parfumeren en te zuiveren. Deze korrels brengen hier verandering in en zorgen ervoor dat er tijdens het stofzuigen een frisse geur wordt verspreidt. De geur van Verbena geeft je het gevoel dat de zomer voor de deur staat. Een verkwikkende, frisse geur van de zon en de wind met een kleine hint van citrus en kruiden. Topnoten: Verbena-bladeren en verse citroenen. Hartnoten: Rozemarijn, pepermunt, tijm, lavendel en salie. Basisnoten: Ceder- en cipressenbossen. De topnoten zijn het eerste contact met de geur, de hartnoten identificeren het en de basisnoten zijn het meest resistent en vormen de basis van het parfum. Inhoud: 175 gram Duur gebruik: 10 x (bij het verwisselen van de stofzuigerzak) Gebruiksaanwijzing: Plaats een schone zak in de stofzuiger. Sluit de stofzuiger en strooi 1 eetlepel van de Boles stofzuigerkorrels op de grond en zuig deze op. Zodra je deze hebt opgezogen, ruik je gelijk een heerlijke geur. Het gebruik van de stofzuigerkorrels is vooral een aanrader wanneer er huisdieren in huis zijn. De dierenharen die opgezogen worden in de stofzuiger zijn een bron van vieze geurtjes en worden door de stofzuigerkorrels omgezet in een heerlijke frisse geur. Je kunt de korrels ook in asbakken gebruiken om de geur van de tabak te verwijderen. Pas eventueel de hoeveelheid aan. 

€ 14,95*

BOLES D'OLOR GEURSACHET - WOODSTOCK
Een explosief, vrolijk en uitbundige geur. Het is een festival van Pachouli in een extreme en stralende concentratie. Een oosterse, vrouwelijke, verslavende, wulpse en rebelse geur met een verbazingwekkende frisheid. Topnoten: Sinaasappel, Bamboo bloemen Hartnoten: Jasmijn, Roos en Witte Bloemen Basisnoten: Pachouli, Vetiver, Amber en Musk De topnoten zijn het eerste contact met de geur, de hartnoten identificeren het en de basisnoten zijn het meest resistent en vormen de basis van het parfum. Afmeting: Inhoud: 90 gram Duur geur: tot 6 maanden (in een kledingkast) Presentatie: display unit van 12 stuks met geïntegreerde hanger. Gebruiksaanwijzing: Het klassieke zakje, perfect om overal op te hangen, met een praktische hanger of draagkoord. Gebruik ze in kasten, lades, kapstokken, auto of in alle ruimtes van het huis of salon om je huis te parfumeren met het complete assortiment geuren uit de Ambients-lijn van Boles d'olor. 

€ 5,95*

BOLES D'OLOR WIEROOK - FLOWERSHOP
Deze geur brengt je terug in de tijd waarin je je eerste boeket bloemen van je geliefde kreeg of misschien wel aan je geliefde gaf.  Denk hierbij aan een combinatie van madeliefjes en anjers met een klein vleugje witte muskus. De wierookstokjes van Boles d'olor zijn verpakt per 16 stuks in een koker. De deksel kan als wierookhouder worden gebruikt.

€ 3,95*

BOLES D'OLOR WIEROOK - SAVON DE MARSEILLE
Een zuivere geur van een net schoongemaakt huis en een kleine aromatische geur van kokos. De wierookstokjes van Boles d'olor zijn verpakt per 16 stuks in een koker. De deksel kan als houder voor de wierookstokjes gebruikt worden.

€ 3,95*

Boles d’olor autogeurverspreider On the car – Cotonet (Katoen)
De heerlijke geur van vers gewassen katoen en linnen. Een geur die de natuur, frisheid en netheid oproept en die uw kasten met dit unieke gevoel van schone kleding houdt. Cotonet is één van onze heerlijke frisse geuren. Topnoten: Citroenschors, Limoenschors en Vers Gemaaid Gras Hartnoten: Weide Witte Bloemen, Lelietje-van-dalen, Kamperfoelie Basisnoten: Witte Musk, Magnolia De fles heeft een inhoud van 8 ml. Gebruiksaanwijzing: Verwijder het houten dopje van het flesje. Daarna haalt u het plastic dopje van het flesje waarna u weer het houten dopje erop draait. Door het flesje een paar keer onderste boven te houden zal de geurolie in de houten dop intrekken. Hierdoor zal de geur worden verspreidt in de auto. Indien u vindt dat de geur minder sterk wordt dan kunt u flesje een paar keer omdraaien terwijl het aan uw spiegel hangt. Daarna zal de geur zich weer gaan verspreiden. Dit kunt u telkens herhalen.

€ 9,95*

Boles d’olor autogeurverspreider On the car – Frutos Rojos (Rode Vruchten)
Wanneer je 'Rode Vruchten' gebruikt ontstaat er een heerlijke geur! Krachtige, maar ook suggestieve geuren van de versheid van wilde aardbeien, bittere sinaasappels, wilde bessen, frambozen, bramen en bosbessen. Topnoten: Groene bladeren van wilde aardbeien en bittere sinaasappelschors. Hartnoten: Rijpe bramen en rode aalbessen. Oranje bloesem en violette bloemen. Basisnoten: De zoetheid van wilde bessenjam: aardbeiden, bramen, krenten en bosbessen. De fles heeft een inhoud van 8 ml. Gebruiksaanwijzing: Verwijder het houten dopje van het flesje. Daarna haalt u het plastic dopje van het flesje waarna u weer het houten dopje erop draait. Door het flesje een paar keer onderste boven te houden zal de geurolie in de houten dop intrekken. Hierdoor zal de geur worden verspreidt in de auto. Indien u vindt dat de geur minder sterk wordt dan kunt u flesje een paar keer omdraaien terwijl het aan uw spiegel hangt. Daarna zal de geur zich weer gaan verspreiden. Dit kunt u telkens herhalen.

€ 9,95*

Boles d’olor autogeurverspreider On the car – Limoncello
Limoncello is een likeur die gebaseerd is op een diepe en natuurlijke aroma van citroen. Deze is oorspronkelijk gemaakt in de mooiste kustplaats ter wereld; de Golf van Sorrento (kust van Amalfi). Deze onmiskenbare geur is zowel fruitig als verfrissend. Topnoten: Intense citroenschil, met subtiele accenten van groene limoen en mandarijnen. Hartnoten: Citroen en Bergamot bloemen en bladeren. Basisnoten: Noot van suikerriet. De fles heeft een inhoud van 8 ml. Gebruiksaanwijzing: Verwijder het houten dopje van het flesje. Daarna haalt u het plastic dopje van het flesje waarna u weer het houten dopje erop draait. Door het flesje een paar keer onderste boven te houden zal de geurolie in de houten dop intrekken. Hierdoor zal de geur worden verspreidt in de auto. Indien u vindt dat de geur minder sterk wordt dan kunt u flesje een paar keer omdraaien terwijl het aan uw spiegel hangt. Daarna zal de geur zich weer gaan verspreiden. Dit kunt u telkens herhalen.

€ 9,95*

Boles d’olor autogeurverspreider On the car – Soleil de Provence (Lavendelveld)
Een vleugje lucht uit de heuvels van de Provence met lavendelvelden, met zijn schone geuren van zoete bloemen van lavendel, tijm, cipres en citroenen gerijpt in de zon. Topnoten: Lavendel, tijm, rozemarijn en munt. Hartnoten: Pittige Citroenkorst. Basisnoten: Zoete en geurende muskaatsalie, Eikenhout en Eik. De fles heeft een inhoud van 8 ml. Gebruiksaanwijzing: Verwijder het houten dopje van het flesje. Daarna haalt u het plastic dopje van het flesje waarna u weer het houten dopje erop draait. Door het flesje een paar keer onderste boven te houden zal de geurolie in de houten dop intrekken. Hierdoor zal de geur worden verspreidt in de auto. Indien u vindt dat de geur minder sterk wordt dan kunt u flesje een paar keer omdraaien terwijl het aan uw spiegel hangt. Daarna zal de geur zich weer gaan verspreiden. Dit kunt u telkens herhalen.

€ 9,95*

Boles d’olor autogeurverspreider On the car – White Musk (Witte Musk)
Een transparante en fluweelachtige geur. Het heeft een lichte, sensuele en bloemrijke geur. Topnoten: Ylang Ylang, Lelietje-van-dalen en een vleugje Bergamot- en Neroli-bloemen. Hartnoten: Dauw, rozenblaadjes, Iris en Jasmijn. Basisnoten: Intense en aanhoudende witte Muskus en Amber. De fles heeft een inhoud van 8 ml. Gebruiksaanwijzing: Verwijder het houten dopje van het flesje. Daarna haalt u het plastic dopje van het flesje waarna u weer het houten dopje erop draait. Door het flesje een paar keer onderste boven te houden zal de geurolie in de houten dop intrekken. Hierdoor zal de geur worden verspreidt in de auto. Indien u vindt dat de geur minder sterk wordt dan kunt u flesje een paar keer omdraaien terwijl het aan uw spiegel hangt. Daarna zal de geur zich weer gaan verspreiden. Dit kunt u telkens herhalen.

€ 9,95*

Genie lamp
Een schitterende aroma lamp van Boles d'olor. Deze Genie-lamp werkt als een katalysator, de geur wordt verspreidt zonder vlam zoals bij een kaars. De lamp is zodanig ontworpen om de lucht in de ruimtes te reinigen en te desinfecteren. Uitstekend te gebruiken in huis, kantoor en salon. Inhoud: 1 stuk Kleur: zwart met mozaïek steentjes Gebruik: voor ongeveer 40 vierkante meter Gebruiksaanwijzing: Verwijder het decoratieve- en blusdeksel van de lamp. Vul de lamp (met gebruik van de bijgevoegde trechter) ongeveer met 3/4 lampenolie. Je kunt ook een neutrale olie in combinatie met een lampenolie met een geurtje mixen. Plaats het steentje met de lont terug in de lamp en sluit dit met de doofkap. Wacht ongeveer 20 minuten. Ruik aan het steentje en zodra de geur wordt waargenomen dan kan de steen aangestoken worden met een aansteker. Laat de brandende steen ongeveer 3-5 minuten branden. Blaas de vlam uit en plaatst de decoratieve deksel er weer op. De lamp begint nu met geuren. Zodra de geur zich goed verspreidt heeft en het lekker in huis ruikt, dan kan de dop er weer op geplaatst worden. 

€ 39,95*

Genie lamp
Een schitterende aroma lamp van Boles d'olor. Deze Genie-lamp werkt als een katalysator, de geur wordt verspreidt zonder vlam zoals bij een kaars. De lamp is zodanig ontworpen om de lucht in de ruimtes te reinigen en te desinfecteren. Uitstekend te gebruiken in huis, kantoor en salon. Inhoud: 1 stuk Kleur: wit met mozaïek steentjes Gebruik: voor ongeveer 40 vierkante meter Gebruiksaanwijzing: Verwijder het decoratieve- en blusdeksel van de lamp. Vul de lamp (met gebruik van de bijgevoegde trechter) ongeveer met 3/4 lampenolie. Je kunt ook een neutrale olie in combinatie met een lampenolie met een geurtje mixen. Plaats het steentje met de lont terug in de lamp en sluit dit met de doofkap. Wacht ongeveer 20 minuten. Ruik aan het steentje en zodra de geur wordt waargenomen dan kan de steen aangestoken worden met een aansteker. Laat de brandende steen ongeveer 3-5 minuten branden. Blaas de vlam uit en plaatst de decoratieve deksel er weer op. De lamp begint nu met geuren. Zodra de geur zich goed verspreidt heeft en het lekker in huis ruikt, dan kan de dop er weer op geplaast worden. 

€ 39,95*

Geurolie Jasmijn
Deze geurolie geeft een frisse, lichte en ontstuimige geur af. Bloemen zoals jasmijn vallen onder dezelfde groep van frisse geuren als oranjebloesem en kamperfoelie. De witte jasmijn geeft een gevoel van lente en zomer in je huis. Topnoten: Citroenbladeren en witte jasmijnbloemen. Hartnoten: Kamperfoelie, Oranjebloesem en ozon. Basisnoten: Hints van nootmuskaat, ceder en anjer. Licht gekruid De Boles d'olor geurolie is bijvoorbeeld te gebruiken voor de Aroma diffusers (3 - 5 druppels per keer). De geurolie is zeer geconcentreerd. Het flesje bevat 50ml geurolie en is verpakt in een mooie koker. Let op: voeg nooit druppels van de geurolie toe aan al verwarmd water in de brander. Dit kan gaan spetteren. Laat het water eerst afkoelen en voeg daarna een aantal druppels van de geurolie toe.

€ 16,95*

Geurolie Watermeloen
De zoete, verfrissende geur van watermeloen. Een schone, transparante en sappige zomerse geur. Gebruik de geurolie in uw keuken en/of badkamer en voel de natuurlijke geur van vers fruit zich verspreiden, waardoor onaangename geuren worden geëlimineerd. Sappige, frisse watermeloen, met een lichte citrusnoten en een delicate mango- en perzikachtergrond. Topnoten: Watermeloen, Sinaasappel en Mandarijn. Hartnoten: Groene Meloen, met hints van Abrikoos. Basisnoten: Zoete Mango, Perzik en Passievrucht. De Boles d'olor geurolie is bijvoorbeeld te gebruiken voor de Aroma diffusers (3 - 5 druppels per keer). De geurolie is zeer geconcentreerd. Het flesje bevat 50ml geurolie en is verpakt in een mooie koker. Let op: voeg nooit druppels van de geurolie toe aan al verwarmd water in de brander. Dit kan gaan spetteren. Laat het water eerst afkoelen en voeg daarna een aantal druppels van de geurolie toe.

€ 16,95*

Geurolie Woodstock
Een explosief, vrolijk en uitbundige geur. Het is een festival van Pachouli in een extreme en stralende concentratie. Een oosterse, vrouwelijke, verslavende, wulpse en rebelse geur met een verbazingwekkende frisheid. Topnoten: Sinaasappel, Bamboo bloemen Hartnoten: Jasmijn, Roos en Witte Bloemen Basisnoten: Pachouli, Vetiver, Amber en Musk De topnoten zijn het eerste contact met de geur, de hartnoten identificeren het en de basisnoten zijn het meest resistent en vormen de basis van het parfum. De Boles d'olor geurolie is bijvoorbeeld te gebruiken voor de Aroma diffusers (3 - 5 druppels per keer). De geurolie is zeer geconcentreerd. Het flesje bevat 50ml geurolie en is verpakt in een mooie koker. Let op: voeg nooit druppels van de geurolie toe aan al verwarmd water in de brander. Dit kan gaan spetteren. Laat het water eerst afkoelen en voeg daarna een aantal druppels van de geurolie toe.

€ 16,95*

HOUTEN BLOEM GEURDIFFUSER - COTONET
Doe een wens terwijl de delicate bloemen van onze Angels verantwoordelijk zijn voor het verzamelen en verspreiden van je favoriete geuren, die net als engelen wekenlang voor de omgeving van je huis zullen zorgen. De heerlijke geur van vers gewassen katoen en linnen. Een geur die de natuur, frisheid en netheid oproept en die uw kasten met dit unieke gevoel van schone kleding houdt. Cotonet is één van onze heerlijke frisse geuren. Topnoten: Citroenschors, Limoenschors en Vers Gemaaid Gras Hartnoten: Weide Witte Bloemen, Lelietje-van-dalen, Kamperfoelie Basisnoten: Witte Musk, Magnolia Inhoud: 15 ml hooggeconcentreerde geurolie en 3 rotanstokjes met bloem Gebruiksaanwijzing: dompel de bloemstelen voorzichtig in het parfum en steek het flesje in de houten rand. Regel de intensiteit / duur van de geur door 1, 2 of 3 bloemen te dompelen. Deze mini diffuser is zeer geschikt voor kleine ruimtes zoals de badkamer, hal of toilet. Ook verkrijgbaar in de geuren Flowershop en Angels Charm

€ 13,95*