Filter

Genie lamp
Een schitterende aroma lamp van Boles d'olor. Deze Genie-lamp werkt als een katalysator, de geur wordt verspreidt zonder vlam zoals bij een kaars. De lamp is zodanig ontworpen om de lucht in de ruimtes te reinigen en te desinfecteren. Uitstekend te gebruiken in huis, kantoor en salon. Inhoud: 1 stuk Kleur: wit met mozaïek steentjes Gebruik: voor ongeveer 40 vierkante meter Gebruiksaanwijzing: Verwijder het decoratieve- en blusdeksel van de lamp. Vul de lamp (met gebruik van de bijgevoegde trechter) ongeveer met 3/4 lampenolie. Je kunt ook een neutrale olie in combinatie met een lampenolie met een geurtje mixen. Plaats het steentje met de lont terug in de lamp en sluit dit met de doofkap. Wacht ongeveer 20 minuten. Ruik aan het steentje en zodra de geur wordt waargenomen dan kan de steen aangestoken worden met een aansteker. Laat de brandende steen ongeveer 3-5 minuten branden. Blaas de vlam uit en plaatst de decoratieve deksel er weer op. De lamp begint nu met geuren. Zodra de geur zich goed verspreidt heeft en het lekker in huis ruikt, dan kan de dop er weer op geplaast worden. 

€ 39,95*

Genie lamp
Een schitterende aroma lamp van Boles d'olor. Deze Genie-lamp werkt als een katalysator, de geur wordt verspreidt zonder vlam zoals bij een kaars. De lamp is zodanig ontworpen om de lucht in de ruimtes te reinigen en te desinfecteren. Uitstekend te gebruiken in huis, kantoor en salon. Inhoud: 1 stuk Kleur: zwart met mozaïek steentjes Gebruik: voor ongeveer 40 vierkante meter Gebruiksaanwijzing: Verwijder het decoratieve- en blusdeksel van de lamp. Vul de lamp (met gebruik van de bijgevoegde trechter) ongeveer met 3/4 lampenolie. Je kunt ook een neutrale olie in combinatie met een lampenolie met een geurtje mixen. Plaats het steentje met de lont terug in de lamp en sluit dit met de doofkap. Wacht ongeveer 20 minuten. Ruik aan het steentje en zodra de geur wordt waargenomen dan kan de steen aangestoken worden met een aansteker. Laat de brandende steen ongeveer 3-5 minuten branden. Blaas de vlam uit en plaatst de decoratieve deksel er weer op. De lamp begint nu met geuren. Zodra de geur zich goed verspreidt heeft en het lekker in huis ruikt, dan kan de dop er weer op geplaatst worden. 

€ 39,95*

Lampenolie Forest
Mooie fles gevuld met 500ml lampenolie voor de Boles d'olor Genie-lamp. Deze lampenolie heeft een heerlijke dennengeur om de ruimte te verfrissen.

€ 16,95*

Lampenolie Marseille
Mooie fles gevuld met 500ml lampenolie voor de Boles d'olor Genie-lamp. Deze lampenolie heeft een heerlijke geur van Marseille zeep om de ruimte te verfrissen.

€ 16,95*

Lampenolie Neutraal
Deze lampenolie heeft een neutrale geur om de ruimte te verfrissen. De Boles d'olor lampenolie is te gebruiken voor de Genie lampen van Boles D’olor. De fles heeft een inhoud van 500 ml. 

€ 16,95*

Lampenolie Vainilla
Mooie fles gevuld met 500ml lampenolie voor de Boles d'olor Genie-lamp. Deze lampenolie heeft een heerlijke vanille geur om de ruimte te verfrissen.

€ 16,95*